Unitsky String Technology ontmoette RSW TR op Eurasia Rail Fair

Eurasia Rail Fuarı Еуразиялық теміржол жәрмеңкесі Eurasia Rail Fair

Unitsky String Technology ontmoette RSW TR op Eurasia Rail Fair

Unitsky String Technology ontmoette RSW TR op Eurasia Rail Fair

Unitsky String Technology, dat innovatieve transportoplossingen biedt, heeft deelgenomen aan de Eurasia Rail Fair die van 21-23 juni 2023 in Istanbul werd gehouden. Samen met de Raad van Bestuur van RSW TR bezochten AKVIL President Metin GENÇ, KİİMDER President Engin KARADAĞ, Vice President Ersin KOÇAK, RSWTR Regional Manager Şadan ALSANCAK en anderen de tentoonstellingsruimte.

De toonaangevende producten en oplossingen van Unitsky String Technology werden tentoongesteld op de Eurasia Rail Fair. RSW TR bestuursvoorzitter Anush Sargsyan en Uscovery DMCC Oleg Zaretskiy gaven de bezoekers gedetailleerde informatie over de innovatieve projecten van Unitsky String Technology. De deelname van Unitsky String Technology aan de tentoonstelling trok de aandacht van deelnemers die de nieuwste technologische ontwikkelingen in de transportsector volgen en aandacht besteden aan innovatie.

„De deelname van Unitsky String Technology aan de Eurasia Rail Exhibition bood ons de gelegenheid om de belangrijke ontwikkelingen in de sector van het luchtvervoer per spoor te onderzoeken. Dergelijke evenementen zijn voor ons van groot belang om samen te komen met onze zakelijke partners om de innovaties in de sector te volgen en samenwerkingsmogelijkheden te evalueren. De oplossingen van Unitsky String Technology zijn een bron van inspiratie voor onze projecten.“

Na de Eurasia Rail Fair nodigden Kiimder-voorzitter Engin Karadağ en vicepresident Ersin Koçak het management van RSWTR en Oleg Zaretski, manager van het bedrijf Unitsky String Technology, uit voor een bijeenkomst om de producten van Unitsky String Technology te bekijken en de mogelijkheden voor samenwerking te evalueren. De delegatie van Kiimder ontmoette de experts van het bedrijf en kreeg gedetailleerde informatie over de innovatieve transportoplossingen van Unitsky.

Kiimder verklaarde zich bereid om op dit gebied samen te werken.

Share this post

Schreibe einen Kommentar