Anush Sargsyan, voorzitter van de raad van bestuur van RSW TR en Metin Genç, voorzitter van Akvil Foundation, woonden de topontmoeting bij over investeringen en samenwerking tussen Turkije en Nigeria.

Anush Sargsyan, voorzitter van de raad van bestuur van RSW TR en Metin Genç, voorzitter van Akvil Foundation, woonden de topontmoeting bij over investeringen en samenwerking tussen Turkije en Nigeria.

Anush Sargsyan, voorzitter van de Raad van Bestuur van RSW TR, woonde samen met Metin Genç, voorzitter van Akvil Foundation, de topbijeenkomst bij over investeringen en samenwerking tussen Turkije en Nigeria. Het evenement, dat plaatsvond op 1-2 mei 2023, was een belangrijk platform om de samenwerking tussen Turkije en Nigeria te versterken.

De top bracht vertegenwoordigers van het Turkse en Nigeriaanse bedrijfsleven samen om handels-, investerings- en samenwerkingsmogelijkheden te bespreken. Naast Anush Sargsyan evalueerden Akvil Foundation-voorzitter Metin Genç en andere industrieleiders het economisch potentieel van Turkije en Nigeria tijdens het evenement.

„Deze top tussen Turkije en Nigeria biedt een geweldige kans om de handels- en investeringsrelaties tussen de twee landen te versterken. Als RSW TR draagt deelname aan dergelijke platforms en het evalueren van samenwerkingsmogelijkheden bij aan het uitbreiden van ons zakelijke netwerk op mondiaal niveau.“

Akvil Foundation voorzitter Metin Genç zei in zijn toespraak op het evenement: „Het versterken van de handels- en investeringsrelaties tussen Turkije en Nigeria is een positieve ontwikkeling, niet alleen voor beide landen, maar ook voor de wereldeconomie. Als Akvil Foundation streven we naar duurzame ontwikkeling en samenwerking door deel te nemen aan dergelijke topontmoetingen.“

Terwijl de top de deelnemers een breed platform voor samenwerking bood door het organiseren van verschillende evenementen zoals bilaterale zakelijke bijeenkomsten, panels en sectorale presentaties, speelden RSW TR en Akvil Foundation ook een actieve rol in dit belangrijke evenement.

Share this post

Schreibe einen Kommentar