BERICHT BESTUURSVOORZITTER

BERICHT BESTUURSVOORZITTER

Beste investeerders, leden en zakenpartners,

Met grote opwinding en een gevoel van trots ben ik hier om wat nieuws met jullie te delen. Ons bedrijf biedt niet alleen een financiële investering, maar ook de mogelijkheid om deel uit te maken van een gemeenschap die handelt vanuit de visie om dromen waar te maken.

Ons bedrijf staat op een belangrijk kruispunt wat betreft ons vakantiedorpproject. Zoals ieder van jullie weet, zijn reizen en vakantiebelevenissen een belangrijk onderdeel van ons leven. In deze context ben ik erg blij om de deuren van een heel speciaal project voor jullie te openen.

Ons vakantiedorp-project staat voor een levensstijl die verder gaat dan alleen vakantie. Dit vakantiedorp, waar luxe en comfort samenkomen in de schoot van de natuur, belooft niet alleen een aangename vakantie, maar biedt ook een unieke kans aan onze investeerders. De kern van dit project wordt gevormd door eersteklas service, duurzaamheid en innovatie.

Als het team achter onze token zijn we niet alleen uit op financieel succes. We hebben ook een verantwoordelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze gemeenschap en het milieu. Dit project geeft ons de kans om die verantwoordelijkheid nog verder uit te diepen.

Ons vakantiedorp zal de lokale economie ondersteunen en tegelijkertijd een leven in contact met de natuur bevorderen. Gedreven door het principe van duurzaamheid is dit project gericht op respect voor het milieu en bescherming van natuurlijke hulpbronnen. Deze waarden vormen de basis van ons bedrijf en symboliseren onze inzet om een betere wereld achter te laten voor toekomstige generaties.

U, onze gewaardeerde investeerders, reist met ons mee in deze spannende fase van ons project. Ik geloof dat als we samen met onze zakenpartners, werknemers en gemeenschap op deze reis groeien, we ons succes verder zullen vergroten.

Bedankt dat je ons steunt in dit project. Ik weet zeker dat we samen met jullie onze dromen zullen verwezenlijken en een betere toekomst tegemoet gaan.

Met vriendelijke groet,

ANUŞ SARGSYAN

RSW TR Voorzitter van de Raad van Bestuur