Unser Team

Generaldirektion

SKYWAY, dat zich inzet om een schone wereld na te laten aan toekomstige generaties, wil het welzijnsniveau van de mensen verhogen met crowdfunding en economische vrijheid bieden aan de mensen, wil van SKYWAY Rail Transport Systems de transporttrend van de toekomst maken.

Anuş SARGSYAN

Vorsitzender des Verwaltungsrats

Als CEO wil ik ieder van jullie bedanken voor het succes van dit project. Niet alleen als zakelijk leider, maar ook als visionair wil ik de waarden vieren die we hebben ingebracht om dit resortproject vol duurzaamheid, comfort en servicekwaliteit te realiseren.

Adem KARAVELİ

CEO & Gesellschafter

Uw toewijding aan internationale normen en strenge onafhankelijke audits sluiten perfect aan bij ons streven naar transparantie en verantwoording.

Necdet KOCATÜFEK

Wirtschaftsprüfer

CPA (Internationaler unabhängiger Wirtschaftsprüfer)

Ik ben sinds 2020 betrokken bij het ARSIWI-project en ken Anoush Sargsyan al vele jaren. Ik ben betrokken bij het opstellen van businessplannen en financiële modellen. Ik doe mijn best om ervoor te zorgen dat de eerste en volgende ARSIWI-projecten zo snel mogelijk van start gaan.

Kirill BADULİN

Leiter der Abteilung Wirtschaft

Het maximaliseren van de financiële gezondheid van ons ARSIWI-project en het creëren van maximale waarde voor onze investeerders behoren tot onze belangrijkste doelstellingen.

Alvard SARGSYAN

Leiter Finanzen

Als je op zoek bent naar een stabiele bron van inkomsten voor vele jaren, bieden we je graag ons unieke project ARSIWI aan – de traditionele bouw en exploitatie van vakantieresorts in Turkije, waarvan de winstgevendheid aanzienlijk wordt verhoogd door toepassing van een innovatieve aanpak, zoals tokenisatie en een eigen veilig platform voor de handel in cryptocurrency. En dankzij de wereldberoemde warmwaterbronnen zal ons project het hele jaar door winstgevend zijn! Welkom bij ARSIWI!

Mikhail KİRİCHENKO

Leiter der Medienabteilung

(RUSSISCH & ENGLISCH)

Ik deel berichten voor onze social media-kanalen. Ik geef graag nieuws over ons bedrijf en help iedereen met vragen. Ik wil dat ons ARSIWI-project zo snel mogelijk wordt gerealiseerd.

Yulia YAKUSHEVA

Buchhalter Finanzberater Manager

Als ich sah, dass RSW TR INVESTMENT AŞ die Führung bei der Einführung von SKY WAY-Technologien im Dienste der Gesellschaft in der Türkei übernimmt und an diesen Dienst glaubte, zog es mich zu diesen innovativen Technologien hin. Sehr gute Dinge kommen auf die Türkei zu. Machen Sie sich bereit…

Haydar BERKALP

Marketing und Organisation

Leiter der Abteilung Netzwerkmarketing

20 Jahre lang habe ich bei RADYO 34 als Programm- und Sendeleiter gearbeitet, und jetzt bin ich froh und stolz, als Medien-Pressereferent im ARSİWi-Feriendorf und im Rsw tr skayway-Unternehmen für zukünftige Verkehrstechnik in dieser Familie zu sein.

Anıl SOYLU

Berater für Medien und Presse

Ich analysiere Wirtschaftsdaten und gebe strategische Empfehlungen zu Wirtschaftstrends und -politik. Ich arbeite zu Themen wie Wirtschaftswachstum, Inflation, Arbeitslosigkeit und Geldpolitik.

Gor SARGSYAN

Wirtschaftswissenschaftler Krypto-Trader

Finanzberater

REGIONALDIREKTIONEN UND VERTRETUNGSBÜROS

Met Skyway kunnen we de volgende generaties een wereld nalaten met schoon water, schone lucht, minder verkeersongelukken, groene begroeiing, georganiseerde steden, geen oorlogen en rijke mensen.
Ik ben op Skyway om deze en vele andere redenen

Şadan ALSANCAK

Adana Regionaler Direktor

Ik gaf de voorkeur aan SKYWAY voor de toekomst van Turkije en een schoon leven zonder risico’s. Ik raad je aan er ook voor te kiezen.

Şeref YILMAZ

Karabük Vertreter der Provinzen