RSW TR A.Ş. introduceert het ARSİWİ commerciële platform van de nieuwe generatie

RSW TR A.Ş. introduceert het ARSİWİ commerciële platform van de nieuwe generatie

Anush Sargsyan, voorzitter van de Raad van Bestuur van RSW TR A.Ş., ontmoette de SANKON INDUSTRY AND TRADE CONFEDERATION delegatie en Metin Genç, voorzitter van Akvil Foundation, om de nieuwe generatie handelsplatform genaamd ARSİWİ te promoten.

De bijeenkomst vond plaats op het hoofdkantoor van RSW TR A.Ş. en benadrukte de innovaties die ARSİWİ brengt in de wereld van de handel, evenals de leidende positie van het platform in de sector. In zijn verklaring gaf Anush Sargsyan gedetailleerde informatie over de voordelen die ARSİWİ bedrijven biedt en verklaarde dat het platform licht zal werpen op de toekomst van de digitale handel.

De delegatie van de SANKON INDUSTRY AND TRADE CONFEDERATION evalueerde de toegevoegde waarde die ARSİWİ zal brengen aan de sector en de effecten die het zal hebben op de digitale transformatie van de handel. De voorzitter van de confederatie verklaarde dat de innovatie die ARSİWİ de sector biedt bedrijven in staat zal stellen om een effectievere rol te spelen in de nationale en internationale handel door het vergroten van hun concurrentievermogen.

Metin Genç, voorzitter van Akvil Foundation, benadrukte dat deze belangrijke stap genomen door ARSİWİ in de integratie van technologie en handel ook inspirerend is voor jonge ondernemers en start-ups. De bijeenkomst werd georganiseerd om het potentieel van innovatieve oplossingen op het commerciële platform van ARSİWİ te evalueren om bij te dragen aan het bedrijfsleven.

De deelnemers verwachten dat ARSİWİ zijn plaats in de wereld van de handel zal consolideren en het digitale transformatieproces van bedrijven zal leiden.

Share this post

Schreibe einen Kommentar