Anush SARGSYAN, voorzitter van de Raad van Bestuur van RSW TR A.Ş., is benoemd tot Vice President van Sankon TR A.Ş.

Vice President van Sankon TR

Anush SARGSYAN, voorzitter van de Raad van Bestuur van RSW TR A.Ş., is benoemd tot Vice President van Sankon TR A.Ş.

SANKON, de Turkse industrie- en handelsfederatie, heeft zijn managementteam versterkt door Anush Sargsyan te benoemen tot vicepresident. In de verklaring over dit onderwerp werd gesteld dat de benoeming van de ervaren naam die SANKON’s strategieën voor de nieuwe periode zal leiden, de visie van de confederatie zal versterken om haar doelen te bereiken.

Ferudun Cevahiroğlu, voorzitter van SANKON, zei in een verklaring: „We zijn erg blij om Anush Sargsyan te benoemen als vicevoorzitter. Ze zal bijdragen aan de verdere vooruitgang van onze confederatie met haar rijke ervaring, leiderschapskwaliteiten en prestaties in de sector van innovatietechnologieën.“

Anush Sargsyan is een naam die bekend staat om zijn jarenlange ervaring in de sector van innovatietechnologieën. Tijdens zijn termijn bij SANKON heeft hij successen geboekt in verschillende projecten en bijgedragen aan de algemene doelen van de confederatie. In haar nieuwe functie, zal ze de verantwoordelijkheden op zich nemen van het begeleiden van SANKON’s strategische doelen, het versterken van de ledenrelaties en het volgen van de ontwikkelingen in de innovatie technologieën sector.

Lijst raad van bestuur SANKON vanaf hier kunt u bereiken.

Share this post

Schreibe einen Kommentar